Academia GE Healthcare

Educația contează. Îmbunătățiți-vă abilitățile în mod continuu cu soluții educaționale personalizate pentru a asigura cea mai bună îngrijire posibilă pentru pacienții dumneavoastră.

Bine aţi venit la Academia de Educație Clinică GE Healthcare!

GE Healthcare oferă o gamă largă de soluţii educaţionale, indiferent dacă sunteţi medic, tehnician sau fizician. De la instruirea tehnică şi clinică pentru produse în cadrul Academiei GE, instruirea online, la oportunităţi extinse de educaţie continuă, suntem alături de dumneavoastră şi răspundem nevoilor dumneavoastră de instruire. GE Healthcare asigură, de asemenea comunităţi educaţionale dedicate, unde puteţi fi la curent cu cele mai recente noutăţi şi instrumente din cadrul specialităţii dumneavoastră. În plus, suntem mândri să anunțăm seria de masterclassuri de imagistică pentru Europa de Est, organizată în cadrul Academiei de Educație Clinică GE - București. Sesiunile masterclass vor fi susținute de speakeri internaționali de renume, pentru modalitățile: RM, CT și medicină nucleară. Cursurile se adresează radiologilor din Europa de Est. Primele două masterclassuri vor fi organizate în octombrie și noiembrie 2022.

Informare privind COVID 19 pentru clienţii noştri

Informaţii despre Academia GE Healthcare din Bucureşti

Doriți să participați la cursurile din cadrul Academiei de Educație Clinică GE?

Alăturaţi-vă platformei noastre educaţionale şi cluburilor de utilizatori


Obţineţi cunoştinţe mai aprofundate privind tendinţele clinice şi cunoştinţe privind echipamentele dumneavoastră de pe platformele noastre educaţionale dedicate utilizatorilor GE. Aici puteţi găsi tot ce aveţi nevoie pentru a vă extinde abilităţile şi a fi la curent cu cele mai recente noutăţi şi instrumente din cadrul specialităţii dumneavoastră.
Platformele oferă noutăţi, videoclipuri educaţionale despre produse şi sfaturi, care sunt disponibile doar membrilor.
Alăturaţi-vă comunităţii dumneavoastră şi aflaţi mai multe accesând linkurile de mai jos.

 • Platformă de educaţie clinică:
  GE Cares.com

  Învăţaţi tehnici noi şi dezvoltaţi-vă abilităţile pe platforma noastră de educaţie clinică, GE Cares. Aici veţi găsi conţinut clinic pentru modalităţi de imagistică, cum ar fi: CT, RMN, IM, radiologie, imagistică chirurgicală, mamografie, precum şi pentru utilizatorii sistemelor noastre de monitorizare, ventilaţie, anestezie, ECG.

  Training online
  • IE-learning
  • 
  Seminarii web
  • 
  Publicaţii
  •  Asistenţă pentru aplicaţii în mai multe limbi

  Descoperiţi GECARES.COM.

 • Cluburile utilizatorilor de sisteme cu ultrasunete

  Cluburile utilizatorilor de sisteme cu ultrasunete GE reprezintă o modalitate excelentă de a continua să învăţaţi şi să vă dezvoltaţi expertiza cu privire la sistemele dumneavoastră. Beneficiile calităţii de membru al clubului sunt multe. Site-urile web ale cluburilor şi e-mailurile trimise membrilor oferă noutăţi, videoclipuri educaţionale despre produse, sfaturi şi sugestii care vă pot ajuta să experimentaţi întreaga capacitate a sistemului dumneavoastră de ultrasunete GE.

  Avem cinci cluburi disponibile:
  •  Clubul LOGIQ™
  •  Clubul Vivid™
  •  Clubul Voluson™
  •  Clubul ABUS
  •  Clubul Versana

  Avem, de asemenea, o platformă dedicată medicilor specializaţi în sistemele cu ultrasunete Point-of-Care: Hubul POCUS 

Training de la distanţă pentru sistemele cu ultrasunete

Profitaţi de oportunitatea de a vă înregistra pentru training personal online de la distanţă.
Căutați zona dumneavoastră şi rezervaţi o sesiune cu unul dintre specialiştii noştri în aplicaţii de mai jos.

Primiţi invitaţii la conferinţele, cursurile de instruire şi seminariile web pentru utilizatori din categoria dumneavoastră de produse, dacă vă abonaţi la newsletter-ul nostru.

Vă puteţi actualiza preferinţele sau vă puteţi dezabona în orice moment.