Academia de Educație Clinică GE HealthCare

Descoperiți următoarele cursuri clinice!

Bine aţi venit la Academia de Educație Clinică GE HealthCare!

GE HealthCare oferă o gamă amplă de soluţii educaţionale, pentru medicitehnicienifizicieni și asistenți. De la instruirea tehnică şi clinică pentru produse în cadrul Academiei GE HealthCare, instruire online și on-site, la oportunităţi extinse de educaţie continuă, suntem alături de dumneavoastră şi răspundem nevoilor de instruire. GE HealthCare asigură, de asemenea comunităţi educaţionale dedicate, unde puteţi fi la curent cu cele mai recente noutăţi şi instrumente din cadrul specialităţii dumneavoastră.

În plus, suntem mândri să anunțăm seria de masterclassuri de imagistică pentru Europa de Est, organizată în cadrul Academiei de Educație Clinică GE HealthCare - București. Sesiunile masterclass sunt susținute de speakeri internaționali de renume, pentru modalitățile: RM, CT și medicină nucleară. Cursurile se adresează radiologilor din Europa de Est.

Informare privind COVID 19 pentru clienţii noştri

Informaţii despre Academia GE Healthcare din Bucureşti

 • Compania GE Healthcare anunţă cu mândrie deschiderea primei Academii de Educaţie Clinică pentru Europa Centrală şi de Sud-Est. În sediul din Bucureşti, oferim o gamă completă de programe educaţionale pentru diferite niveluri de experienţă la faţa locului şi la distanţă. De la instruirea tehnică şi clinică în sală pentru produse, inclusiv cursuri practice şi teoretice, până la instruirea online, vă putem ajuta să vă îndepliniţi nevoile educaţionale.

  Toate cursurile noastre sunt susţinute de o echipă înalt calificată de specialiști în aplicații, speakeri internaționali invitați şi medici lideri în domeniul clinic.

  Alăturaţi-vă Academiei noastre de Educaţie Clinică pentru a vă dezvolta seturile de abilităţi specifice locului de muncă şi pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăţi şi instrumente din cadrul specialităţii dumneavoastră!

Doriți să participați la cursurile din cadrul Academiei de Educație Clinică GE?

Alăturaţi-vă platformei noastre educaţionale şi cluburilor de utilizatori


Obţineţi cunoştinţe mai aprofundate privind tendinţele clinice şi cunoştinţe privind echipamentele dumneavoastră de pe platformele noastre educaţionale dedicate utilizatorilor GE. Aici puteţi găsi tot ce aveţi nevoie pentru a vă extinde abilităţile şi a fi la curent cu cele mai recente noutăţi şi instrumente din cadrul specialităţii dumneavoastră.
Platformele oferă noutăţi, videoclipuri educaţionale despre produse şi sfaturi, care sunt disponibile doar membrilor.
Alăturaţi-vă comunităţii dumneavoastră şi aflaţi mai multe accesând linkurile de mai jos.

 • Platformă de educaţie clinică:
  GE Cares.com

  Învăţaţi tehnici noi şi dezvoltaţi-vă abilităţile pe platforma noastră de educaţie clinică, GE Cares. Aici veţi găsi conţinut clinic pentru modalităţi de imagistică, cum ar fi: CT, RMN, IM, radiologie, imagistică chirurgicală, mamografie, precum şi pentru utilizatorii sistemelor noastre de monitorizare, ventilaţie, anestezie, ECG.

  Training online
  • IE-learning
  • 
  Seminarii web
  • 
  Publicaţii
  •  Asistenţă pentru aplicaţii în mai multe limbi

  Descoperiţi GECARES.COM.

 • Cluburile utilizatorilor de sisteme cu ultrasunete

  Cluburile utilizatorilor de sisteme cu ultrasunete GE reprezintă o modalitate excelentă de a continua să învăţaţi şi să vă dezvoltaţi expertiza cu privire la sistemele dumneavoastră. Beneficiile calităţii de membru al clubului sunt multe. Site-urile web ale cluburilor şi e-mailurile trimise membrilor oferă noutăţi, videoclipuri educaţionale despre produse, sfaturi şi sugestii care vă pot ajuta să experimentaţi întreaga capacitate a sistemului dumneavoastră de ultrasunete GE.

  Avem cinci cluburi disponibile:
  •  Clubul LOGIQ™
  •  Clubul Vivid™
  •  Clubul Voluson™
  •  Clubul ABUS
  •  Clubul Versana

  Avem, de asemenea, o platformă dedicată medicilor specializaţi în sistemele cu ultrasunete Point-of-Care: Hubul POCUS 

Training de la distanţă pentru sistemele cu ultrasunete

Profitaţi de oportunitatea de a vă înregistra pentru training personal online de la distanţă.
Căutați zona dumneavoastră şi rezervaţi o sesiune cu unul dintre specialiştii noştri în aplicaţii de mai jos.

 • CONFERINŢE PENTRU UTILIZATORI

  Organizăm conferinţe cu utilizatorii pe tot parcursul anului pentru diferite modalitaţi. Este o modalitate bună de a împărtăşi experienţe, de a crea relaţii cu colegii şi de a afla despre cele mai recente progrese în anumite domenii. Contactaţi-ne pentru a afla mai multe despre conferinţele viitoare.

 • TRAINING PENTRU APLICAŢII

  Instruirea clinică sau tehnică privind aplicaţiile adesea se realizează odată cu instalarea de noi sisteme. Oferim, de asemenea, cursuri de aprofundare şi instruire recurentă privind aplicaţiile clinice şi instruire tehnică pentru repetare şi clarificare. Vă rugăm să ne contactaţi dacă aveţi nevoie de instruire pentru aplicaţii. De asemenea, puteţi consulta cursurile noastre de la distanţă privind sistemele de ultrasunete cu specialiştii noștri în aplicaţii.

 • DESFĂŞURAŢI-VĂ PROPRIUL CURS ÎN SĂLILE NOASTRE

  Dacă sunteţi interesat să vă desfăşuraţi propriul curs de instruire sau workshop în sălile noastre, vă rugăm să ne contactaţi şi vom găsi o soluţie potrivită: de exemplu, împreună cu un curs clinic sau tehnic pe care îl organizăm.

Primiţi invitaţii la conferinţele, cursurile de instruire şi seminariile web pentru utilizatori din categoria dumneavoastră de produse, dacă vă abonaţi la newsletter-ul nostru.

Vă puteţi actualiza preferinţele sau vă puteţi dezabona în orice moment.

JB00028RO