Despre noi

Valorificarea laturii umane a asistenţei medicale

În cadrul GE HealthCare, descoperim posibilităţi prin inovare. Colaborăm cu clienţii noştri pentru a transpune în realitate cel mai mare potenţial al îngrijirii medicale, prin tehnologie medicală inovatoare, dispozitive inteligente şi soluţii de îngrijire. Instrumente mai bune care permit îngrijirea mai bună a pacientului. Împreună, construim un viitor mai sănătos şi în acelaşi timp dăm viaţă obiectivului nostru de a crea o lume fără limite pentru asistenţa medicală.

$1B

cheltuieli anuale pentru cercetare şi dezvoltare şi investiţii în produse în 2021

4M+

echipamente de bază instalate

1B+

de pacienţi deserviţi anual

200+

aplicaţii software pentru imagistică

Inovaţie în domeniul sănătăţii

Scară globală, nevoi locale

Îngrijire de precizie

Abordări sustenabile

Inovaţiile realizate de GE HealthCare permit acordarea de îngrijiri simple, conectate şi precise.

Faceţi cunoştinţă cu echipa noastră de conducere

Organizaţia noastră este condusă de un grup de lideri care cred în schimbările pe care le aduce GE HealthCare în vieţile părţilor interesate din întreaga lume. Ei conduc animaţi de viziunea noastră despre următoarea eră a îngrijirilor medicale.

„Pe măsură ce lucrăm pentru a crea o lume în care îngrijirea medicală nu are limite, trebuie să continuăm să dezvoltăm produse şi servicii care sunt la fel de unice ca şi pacienţii şi furnizorii pe care îi deservim. Vom realiza acest lucru îmbrăţişând echipe diverse, care se susţin reciproc şi îşi respectă perspectivele şi diferenţele. Când oamenii se simt acceptaţi, respectaţi şi apreciaţi, avem puterea de a rezolva cele mai presante provocări din industria asistenţei medicale şi de a îmbunătăţi rezultatele pacienţilor de pe tot globul.”

Abigail Epane-Osuala, Ofiţer-şef pentru diviziile Diversitate, echitate şi includere şi Iniţiative strategice de resurse umane

Dăm viaţă obiectivului nostru

Suntem animaţi de scopul nostru de a crea o lume în care îngrijirea medicală nu are limite. Împreună, digitalizăm soluţiile de îngrijire medicală, stimulăm productivitatea pentru a îmbunătăţi viaţa pacienţilor şi creăm eficienţe semnificative pentru furnizori şi pentru sistemele de sănătate şi cercetătorii din întreaga lume.

50K

Angajaţi din întreaga lume

160+

Ţări în lume

11K+

Brevete acordate la nivel global

Aveţi o întrebare? Ne-am bucura dacă aţi lua legătura cu noi.